top of page
DSC05571.jpg

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

ZERO! CLINICS

Vanuit onze filosofie dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te kunnen sporten en daarbij de beste begeleiding moet krijgen, werken wij samen met de ZERO! ParaHockey Stichting om niet alleen de aandacht te leggen bij alle Jeugdkeepers (O10 - O18) maar ook bij de (aspirant) ParaHockey keepers/spelers.

Wij vinden dat elke sporter een goede opleiding verdient met leuke en uitdagende trainingen, waarin alle aspecten van het hockeyen aan de orde komen.

De ZERO! Academy organiseert daarom jaarlijks in samenwerking met de ZERO! ParaHockey Stichting een aantal unieke ZERO! Clinics (hockey- én hardcore keepersclinics), voor alle Jeugdkeepers én voor alle (aspirant) ParaHockey spelers/keepers.

Wij proberen er natuurlijk voor te zorgen dat zoveel mogelijk gelijkgestemden bij elkaar zitten; vrienden en/of clubgenoten bij elkaar, leeftijdsgenoten of gewoon op basis van niveau. Want het sociale aspect van onze ZERO! Clinics staat hoog in het vaandel.

Logo compleet wit.png

DE CLINIC

De ZERO! Clinic is een hardcore keepersclinic voor alle Jeugdkeepers en een combinatie van een hockey-/keepersclinic voor (aspirant) ParaHockeyers, waarbij de deelnemers beide aspecten van het hockey op een unieke manier kunnen beleven.

​​De ZERO! Clinic onderscheidt zich op een aantal vlakken, met name op het gebied van aandacht voor de sporters en de onorthodoxe oefeningen én de clinic is een volledige dag van 10:15 - 16:30. Natuurlijk komen sommige 'standaard' oefeningen aan bod, maar het merendeel zijn toch oefeningen die je normaal nog niet eerder hebt gehad en gedurende de clinics zullen ’s ochtends én ‘s middags geen enkele oefening hetzelfde zijn.

Bij de keepers is de trainer vs keeper verhouding 1:2, oftewel elke trainer geeft de oefeningen in principe aan maximaal 2 keepers. Per veldhelft is er een extra begeleider die gedurende de dag drie groepen van twee keepers begeleid. Door een 'extra begeleider' mee te laten lopen, willen we de keepers een gevoel van veiligheid, vertrouwen, structuur en tijd voor individuele aandacht bieden.

​Tijdens onze ZERO! Clinics nodigen wij één Topkeeper én Topspeler uit de Nederlandse Hockey Hoofdklasse uit, die jullie (en ons) voorzien van de beste tips en trucs die je een betere keeper zullen maken.

De ZERO! Clinic is inclusief:

  • 1 dag trainen, spellen en ontspanning

  • lunch en (gezonde) snacks / limonade / frisdrank op beide dagen

  • Uniek ZERO! Clinics shirt van The Indian Maharadja

  • Prijs voor 1 dag: € 99 per persoon

​​

Schrijf je snel in voor de eerstvolgende ZERO! CLINIC in mei:

  • Meivakantie - Zaterdag 4 mei 2024

    • Locatie: BMHV te Baarn

    • Jeugdkeepers (O10 - O18)

​​

    VOL = VOL

    LET OP: Je moet uiteraard wel je eigen keepersspullen meenemen

VOL          VOL          VOL

bottom of page