top of page
Logo compleet wit.png
dsc01837_48820629383_o.jpg

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

OVER ONZE ACADEMY

Tot zijn 28e heeft JP diverse andere sporten gedaan waarvan de trainingen en trainers de uiteindelijke basis hebben gevormd voor zijn trainingsmethoden; van jeugdvoetbal, basketbal, honkbal en tennis tot verschillende vormen van 'martial arts'  (top 5 van Nederland met judo).

Vanaf 2006 begon JP met het geven van losse keeperstrainingen op de Larensche Mixed Hockey Club (LMHC), waar hij zelf ook in de goal stond bij de Veteranen. In eerste instantie met de standaard keeperstrainingen waar iedere keeperstrainer mee begint, maar daar kwam al snel verandering in.

In 2007 verhuisde JP naar de Baarnse Mixed Hockey Verenging (BMHV) waar hij verder ging met het geven van losse trainingen aan verschillende lijnkeepers. In 2009 werd JP gevraagd om de BMHV Keepersclub ZERO! over te nemen en als hoofdtrainer een serieuze (interne) keepersschool op te zetten.

Volgens JP is keeper zijn de mooiste, uitdagenste en leerzaamste positie op het hockeyveld en dat is precies wat in zijn trainingen naar voren komt.

VAN KEEPERSCLUB ZERO! NAAR ZERO! ACADEMY

Vanaf 2009 is JP zijn filosofie verder gaan perfectioneren en heeft hij de basis gelegd voor de ZERO! Academy. Op de BMHV Keepersclub ZERO! worden de keeperstalenten getraind door middel van door JP ontwikkelde theoretische en praktijkgerichte onorthodoxe keeperstraining. Daarnaast leidt de JP de keepertrainers van de BMHV op om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die er van hedendaagse keeperstrainers gevraagd wordt.

In 2019 bedacht JP een speciaal 'experience center' om de reactiesnelheid en het anticipatievermogen van keepers op een ultieme manier te testen en in 2020 heeft de BMHV Keepersclub ZERO! het unieke 'experience center' weten te realiseren, waardoor de keeperstrainingen nog spannender en uitdagender zijn geworden.

De drive om zijn kennis en ervaring te delen met andere keepers, heeft ertoe geleidt dat JP de ZERO! ACADEMY heeft opgericht, een hockey keepersschool voor alle keepers; van jongste jeugd tot veteranen.

 

De ZERO! Academy is dan ook de drijvende kracht achter de ZERO! Keeperskampen

Jean-Paul The (JP)

Anders dan anderen, is JP op latere leeftijd (28) in aanraking gekomen met hockey en pas met zijn 30e voor het eerst als hockey keeper in de goal gaan staan en staat nog steeds onder de lat bij de Heren45+ op de BMHV.

JP.jpg
Logo compleet wit.png
bottom of page