top of page
sponsor.jpg

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

Logo compleet wit.png

PARTNERS & SPONSOREN

logo indian.jpg

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke  doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en  kenmerkende designs.
In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

sportze_logo.png

Sportze is op 20 mei 2011 opgericht door de eigenaren David Bosman en Guido Visee. Zij namen op dat moment de vroegere Go Sport over in het midden van de Laanstraat in Baarn.

 

Na een grote verbouwing en keuzes in het assortiment is de winkel geworden zoals David en Guido het voor ogen hadden. Mede doordat Sportze erg betrokken is binnen het verenigingsleven groeit Sportze uit haar voegen.

 

Sinds het voorjaar van 2016 is Sportze verhuisd naar een schitterend, mooi en groot pand iets verderop in de Laanstraat. Met ruim 320 m2 is haar vloeroppervlakte ruim verdubbeld. Hierdoor kan Sportze de groei doorzetten en vooral haar producten mooier en beter presenteren.

intercure_logo.png

Intercure Baarn is een praktijk voor fysiotherapie, haptotherapie, echografie, osteopathie en sportrehabilitatie. In 1989 is Intercure begonnen als een eenmanspraktijk, maar groeide al snel uit tot een praktijk waar vier therapeuten hun dagelijks werk doen.Na haar vestigingen gehad te hebben op de Diepenbrocklaan, het Fregat, de Eemnesserweg, sportcentrum ‘de Trits' en de Tolweg, is de praktijk sinds 1 januari 2015 gevestigd op de Kerkstraat 31, 3741 AJ in Baarn.

De vele mogelijkheden die deze locatie biedt (ruime behandelkamers en een oefenzaal) zijn voor een praktijk met ambitie, zoals Intercure is, essentieel. We kunnen u, naast een ruime ervaring op het gebied van fysiotherapie, vele oefenmogelijkheden aanbieden voor een optimaal herstel. Er wordt gebruik gemaakt van 4 behandelkamers, een secretariaat, een wachtkamer en een trainings/oefenruimte.

Logo_DSX_groen_rgb2.jpg

Sport is een belangrijke pijler in de maatschappij. Sport houdt mensen actief en gezond, draagt bij aan de sociale binding en het opbouwen van zelfvertrouwen en maakt trots.

DSX is een bedrijf dat inspeelt op de activatie van de sportliefhebber en de sport. Wij geloven in de kracht van een totaalbeleving in de sport. De sportaanbieder dient te vernieuwen anders haakt de sporter af. Als er geen totaalbeleving is binnen een vereniging dan haken de sporters af en meldt de vrijwilliger zich niet aan. Als de supporter niet wordt bediend, komt hij of zij niet toeschouwen. Als het sportmateriaal niet deugd is sporten niet leuk. Als alles klopt blijft men aangehaakt.

 

DSX biedt concepten en middelen aan die de doelgroepen enthousiasmeert en inspireert.

Logo ZERO ParaHockey Stichting - zwart.png

De ZERO! ParaHockey Stichting focust zich op de (potentiële/aspirant) sporter met een verstandelijke beperking en sporter met een lichamelijke beperking (niet afhankelijk van een rolstoel), die kennis wil maken met ParaHockey maar ook voor spelers en keepers (L/LG hockey) die hun skills willen verbeteren

De ZERO! ParaHockey Stichting wil iedereen met een verstandelijke danwel lichamelijke beperking (zonder afhankelijk te zijn van een rolstoel) de kans geven om te kunnen gaan hockeyen en de best mogelijke begeleiding geven, waarbij het plezier in het sporten (hockeyen) centraal staat. Want als je doet wat je veel plezier geeft, dan zal je in staat zijn om je niveau verder te brengen.

WhatsApp Image 2023-09-22 at 11.41.03.jpeg

De Tophockey Talenten Academy (TTA) is een initiatief om talentvolle hockeyers 1x in de week een extra training aan te bieden waarin weer andere facetten centraal staan dan tijdens een reguliere training. Hiermee als doel dat spelers zich individueel extra kunnen ontwikkelen.

Het idee van de Tophockey Talenten Academy (TTA), is om talenten trainingen aan te bieden om spelers/keepers met de ambitie om op hoog niveau te spelen hierbij te ondersteunen.

Jaarlijks kunnen spelers doorgroeien naar de volgende leeftijds categorie en doormiddel van een meerjaren opleidingsplan zullen ze begeleid worden. Hiermee geef je talentvolle spelers een andere omgeving waar zij zich kunnen ontwikkelen en zij zelf centraal staan, talenten zullen hierdoor veel stappen kunnen maken en zichzelf op verschillende vlakken enorm ontwikkelen.

bottom of page