top of page
DSC02809.jpg

CLUB KEEPERSTRAINING

PRIVÉ & GROEPSTRAINING

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

FILOSOFIE VAN ZERO! ACADEMY

De filosofie van ZERO! Academy is gebaseerd op alle privé-, groeps- en personal trainingen die Jean Paul zelf door de jaren heen mee heeft mogen maken. Zowel als hockeykeeper als judoka en tennisspeler. Door zorgvuldig goed te kijken naar al die verschillende methodes van toptrainers is een unieke formule ontstaan die zowel de beginnende keeper als de top-keeper naar een hoger niveau zal tillen.

Met de ZERO! Academy filosofie waarbij iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te kunnen sporten en ook de beste begeleiding moet krijgen, staat het plezier in het keepen centraal. Als wat je doet je geen plezier geeft zal je nooit in staat zijn om je niveau verder te brengen. Daarnaast werken we aan je fysieke ontwikkeling, mentale weerbaarheid (in het veld, op school, thuis, werk) en natuurlijk aan je technische kwaliteiten. Door het hele spectrum van een sporter zijn we in staat de keepers als persoon te ontwikkelen.

"JP heeft mij in het begin van mijn keepers carrière enorm geholpen met het ontwikkelingen van mijn eigen stijl en verbetering van mijn basistechniek. In de trainingen met leuke afwisselende oefeningen waarnaast hard werken ook ruimte was voor spelplezier!

- Thijmen -

(oud-keeper District Midden Nederland C-Jeugd / Nederlands A / Gooische Heren 1)

Logo compleet wit.png
WhatsApp Image 2021-07-29 at 19.45.09.jpeg
bottom of page