meivakantie 2021.png

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

Logo compleet wit.png

IMPRESSIES MEIVAKANTIE 2022

Eerste ZERO! ParaHockey/ZERO! Academy Keepersclinic een feit

Afgelopen vrijdag (6 mei) was het zo ver, de eerste gecombineerde ZERO! Keepersclinic voor hockeyers en (beginnende) hockeykeepers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking én reguliere D/C/D/A Jeugdkeepers! Uit het hele land kwamen keepers uit de G/LG hockeycompetitie én reguliere Jeugdcompetitie naar het BMHV-complex in het mooie Baarn voor een supertoffe dag vol keepplezier.

 

Al vroeg in de ochtend meldden zich de eerste keepers aan op het BMHV-complex, nog niet helemaal wakker maar wel zeer nieuwsgierig naar wat de dag hen zou brengen. Na inschrijving ontvingen alle deelnemers het speciale ZERO! Clinics shirt van The Indian Maharadja en konden de keepers hun keepersspullen aantrekken.

 

Onder leiding van onze trainers ondergingen alle deelnemers direct al een uitdagende warming-up en werd de toon gezet voor de rest van de dag. Na de warming-up was het tijd voor de eerste (van drie) trainingsronde en werden de keepers in groepjes van twee ingedeeld en liepen samen met één van de trainers naar hun start oefening. Ook nu hadden we weer de meest uiteenlopende en soms extreme keepersoefeningen, van een bal wegwerken die hard werd aangegooid tot showduiken en landen op een grote mat. De keepers werden tot het uiterste gedreven met deze bijzondere keepersoefeningen.

 

Vanwege het mooie weer werd er besloten om ieder uur een limo break te houden, waar de keepers dankbaar gebruik van maakten en met z’n allen de verkoeling van het clubhuis opzochten.

 

Na drie uur hard trainen en lol maken, was het rond het middaguur dan eindelijk tijd voor de lunch, lekker uitpuffen, bijkomen van de eerste drie-en-een-half uur en socializen met de andere deelnemers, staff en trainers. Tijdens de lunch arriveerde onze special gast: Joren Romijn, keeper van Amsterdam Heren 1, die na de lunch niet alleen de keepers diverse tips ging geven maar ook nog een demo shoot-outs zou gaan doen tegen een paar topspelers van de BMHV

 

‘s Middags werden de keepers wederom uitgedaagd met een nieuwe reeks van oefeningen, zodat over de dag de keepers minstens 16 verschillende spannende, gekker, uitdagende oefeningen voorgeschoteld kregen. Joren Romijn draaide bij verschillende oefening mee met de andere keepers en gaf gaandeweg de keepers extra tips om een nog betere keeper te worden. Na de derde trainingsronde en vijfde limo break was het tijd voor de demo, shoot-outs: Joren Romijn tegen twee Heren 1 spelers en één Jongens B1 speler van de BMHV De jongens maakten het Joren wel erg moeilijk en één van de Heren 1-spelers wist zelfs twee keer te scoren, maar uiteindelijk trok Joren aan het langste eind tijdens de alles-of-niets shoot-out! Na de demo waren natuurlijk de keepers aan de beurt en mochten zij, onder het toeziend oog van de diverse ouders, de ZERO! staff en trainers uitdagen. Het enthousiasme spatte van het veld af want zowel de staff/trainers als de keepers waren super fanatiek! Maar uiteindelijk ging het om het ongelooflijke plezier dat we hadden met elkaar! Rond 17:00 was het ten einde, na een mooie dag vol met hockey gingen de spelers en keepers naar huis (en lekker in de auto in slaap vallen)

 

Het was een ongelooflijke topdag, dankzij de super enthousiaste deelnemers en onze ZERO!-staffleden!

Bedankt allemaal en tot de volgende keer!
 

See you @ZERO! Clinics

Het ZERO! Clinics Team
 

JP, Thijmen en Jesse

Vrijdag 6 mei 2022