top of page
meivakantie 2021.png

powered by The Indian Maharadja & Sportze Baarn

Logo compleet wit.png

IMPRESSIES MEIVAKANTIE 2021

Eerste BMHV - ZERO! Keeperskamp een mega succes!!!

 

Na iedereen wekenlang gespamd te hebben met email, Facebook- en Insta -berichten, vond dan afgelopen donderdag en vrijdag het eerste BMHV -ZERO! Keeperskamp plaats op ons prachtige BMHV complex.

Na drie dagen met regen, waren de weergoden ons gunstig gezind en werden we getrakteerd op twee mooie dagen, nu was het aan ons om een supertof keeperskamp neer te zetten…

Voordat er gestart kon worden met het keeperskamp, werden eerst alle stafleden en daarna alle keepers in alle vroegte op de donderdagochtend getest op Corona; gelukkig was iedereen negatief en konden we starten in onze Corona-vrije-bubbel.

In hun super gave nieuwe  ZERO! Keeperskampen “The Indian Maharadja” keepersshirt werd er gestart met de warming-up voor het keeperskamp.

De 15 keepers, van zeven verschillende clubs, gingen vervolgens in groepjes van twee aan de slag met de trainers en de uitdagende oefeningen die speciaal voor het keeperskamp uitgezet waren. Over de hele dag werden er twee trainingsrondes van zes oefeningen en één trainingsronde van drie oefeningen doorlopen die niet alleen het maximale van de keepers verwachten, maar ook van alle trainers, terwijl ze ook nog eens aanwijzingen kregen om hun keeper skills te verbeteren.

Aan het einde van de eerste dag werden de keepers nog uitgedaagd in een strafbal en shoot-out competitie met de trainers en dan was het al weer einde van de 1e dag…

Op vrijdagochtend werden alle stafleden en keepers uiteraard weer eerst getest op Corona, om onze Corona-vrije-bubbel te waarborgen, en ook nu was iedereen negatief.

De eerste dag had wel indruk gemaakt op de diverse keepers, die met spierpijn en met een grote ‘smile’ op hun gezicht klaar waren voor de tweede dag met onze VIP: Pirmin Blaak, de keeper van het Nederlandse hockey elftal.

Maar eerst werd er nog één trainingsronde van drie oefeningen doorlopen, terwijl er op het derde veld een heuse 28 meter lange stormbaan neergezet werd. Na de limo-break moesten alle keepers, trainers en staff zich melden bij de stormbaan om in een onderlinge competitie elkaar te bestrijden. Vervolgens werd er nog een potje Ultimate gespeeld (een soort frisbee voetbal) en gewoon gevoetbald.

Na de lunch was het dan zover, Pirmin Blaak was er dan ‘eindelijk’, alle keepers maar ook menig (vrouwelijk) stafflid stonden te popelen om het hemd van zijn lijf te vragen en natuurlijk te trainen met de keeper van het Nederlandse hockey elftal.

Na een half uur ondervraagt te zijn door de keepers en stafleden, werden er door Pirmin een 4-tal oefeningen uitgezet waarbij hij elk groepje van tips en adviezen voorzag in een van de oefeningen om daarna onze keeper van Heren 1, Bob,  uit te dagen in een strafcorner wedstrijdje. Voor de keepers een mooi moment om te zien wat een geweldige sportman Pirmin is en voor Bob te ervaren hoe het is om een aantal echte strafcorners om zijn oren te krijgen (Bob wist uiteindelijk 4 uit 12 strafcorners te stoppen).

Als finale werd er nog een shoot-out competitie gehouden tussen de trainers, Pirmin en de keepers

En toen was het over, moe maar voldaan, het eerste supertoffe BMHV – ZERO! Keeperskamp

Tot het volgende keeperskamp (22 & 23 juli)

Het BMHV – ZERO! Keeperskamp Team
 

JP, Thijmen en Aaron

Donderdag 6 Mei

Vrijdag 7 Mei

bottom of page